oM jYSK BILCENTER

En ledende bilforhandler i over 40 år

Om Jysk Bilcenter

Siden 1995 har vi serviceret flere end 100.000 danske personbiler. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne.

Virksomheden er grundlagt af Ivan Lyngsø, som altid har arbejdet med drift af værksted. Hans innovative tilgang til processer, forståelsen for markedet samt fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes.

Høj service og skarpe priser

Selvom vi er billige går vi IKKE på kompromis med service. Høj service gennemsyrer vores værksted, for kunden er vores vigtigste omdrejningspunkt. Det skal være let at være kunde hos os. Du kan booke tid og få tilbud på vores hjemmeside, på mail eller telefon. 

Vi sender altid et tilbud på hvad det koster og afventer altid din accept inden vi går i gang. Og så gennemgår vi hver gang fakturaen sammen med dig, så der ingen tvivl hersker. Gennemsigtighed og tillid er en vigtig faktor for os.

Kvalitet og effektivitet

Kvalitet og effektivitet er nøgleord for os – vi stræber efter et højt niveau af faglighed og sikrer os at vores uddannede mekanikere konstant er opdateret med den nyeste viden og kvalifikationer inden for reparation af alle bilmærker. Vi har det bedste udstyr og værktøjer, ikke kun for bilernes skyld men også for at sikre opdaterede arbejdsforhold for vores ansatte.

ÅR I BRANCHEN

BILER SOLGT

BILER PÅ LAGER

SAMARBEJDSPARTNERE

BESØG OS

Vejlevej 361, 6000 Kolding